Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stravičan sudar kod Požege

"Imao sam osjećaj da su ubrzali. Zabili su se direktno u mene"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog stravičnog sudara kod mjesta Gučani pored Požege u ponedjeljak oko 17 sati, promet je cestom prema tom mjestu bio obustavljen zbog očevida i izvlačenja poginulih iz olupine automobila do 23:15 sati. Dvije su osobe poginule, a jedna je teško ozlijeđena.

U ponedjeljak oko 17 sati, na državnoj cesti D-51, između naselja Gučani i Busnovi, 65-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Mitsubishi“, švicarskih nacionalnih oznaka, uslijed neprilagođene brzine prešao je vozilom na suprotni prometni trak prilikom čega je prednjim dijelom vozila udario u prednji dio teretnog automobila, bjelovarskih registarskih oznaka, a kojim je upravljao 29-godišnjak, priopćila je PU požeško-slavonska.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Maksimirskoj Problemi u prometu FOTO U sudaru automobila i teretnog vozila ozlijeđene tri osobe Vozač kamiona na autocesti probio zaštitnu ogradu - 2 Dobio po džepu FOTO Nesreća na autocesti: Kamionom probio zaštitnu ogradu pa završio u šumarku

Nakon udara osobni automobil je sletio u putni kanal, a na mjestu događaja smrtno su stradali 65-godišnji vozač i 70-godišnja putnica, dok je 76-godišnji putnik teško ozlijeđen. U vremenu od 17:25 do 23:15 sati državna cesta D-51 na relaciji Brestovac-Oblakovac bila je zatvorena za sav promet.

Iz PU požeško-slavonske doznajemo da je stanje na terenu bilo tako teško da je promet bio obustavljen sve do 23:15 sati, dokad su iz vozila izvlačili unesrećene

"Mislio sam da me netko poznaje i želi se našaliti. Imao sam osjećaj da su vozeći prema meni još više ubrzali. Zabili su se direktno u mene", rekao je vidno šokirani vozač kamiona.

"Kolega koji je prolazio tom cestom došao je maloprije i kaže da je teška nesreća u pitanju i da su dvije osobe na mjestu poginule. Ostali su prikliješteni u autu. Treću osobu je odvezla hitna pomoć", prepričava mještanin Novog Sela.

Isto tako iz spomenute PU doznajemo da tijela poginulih osoba nisu bila izvučena iz automobila niti oko 22 sata, a kao posljedica toga, sinoć nije bio poznat niti identitet žrtava.

Po izjavama mještana, kamion bjelovarskih registarskih oznaka koji je prevozio drva kretao se iz pravca Požege prema Novoj Gradiški. Iz suprotnog je smjera naišao automobil Citroen C Crosser švicarskih registarskih oznaka u kojem su bile tri osobe.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene