Obavijesti Video Pretražite Navigacija
prekinut promet

Teška prometna nesreća: U sudaru u Dugom Selu jedna osoba poginula, dvoje ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog prometne nesreće vozi se usporeno na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Vučevica i Dugopolje u smjeru Dubrovnika, i na državnoj cesti DC56 Klis-Grlo kod Klisa, izvijestio je u subotu Hrvatski autoklub (HAK).

Jedna je osoba poginula, a dvije su ozlijeđene u teškoj prometnoj nesreći automobila i teretnog vozila u subotu rano ujutro u Dugom Selu, izvijestila je policija. Nesreća se, prema prvim policijskim informacijama, dogodila u Bjelovarskoj ulici oko 4:35 sati.

Pročitajte i ovo Kolona na A3 nakon prometne nesreće HAK poziva na oprez Nesreća na zagrebačkoj obilaznici, stvorila se višekilometarska kolona: ''Kaos je!'' HAK kamera Pripazite Snijeg i olujna bura stvaraju probleme u prometu: Zatvoreni dijelovi autoceste, magistrala...

Jedna osoba je smrtno stradala na mjestu nesreće dok su dvije osobe ozlijeđene i prevezene u zagrebačke bolnice.

Promet na tom dijelu prometnice je obustavljen do daljnjeg te se odvija okolnim cestovnim pravcima kroz naselje, kažu u policiji.

Zbog prometne nesreće promet je prekinut na ŽC3034 u mjestu Lukarišće kod Dugog Sela, a obilazak je lokalnim cestama, javio je HAK.

Prekidi u prometu

Zbog prometne nesreće vozi se usporeno na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Vučevica i Dugopolje u smjeru Dubrovnika, i na državnoj cesti DC56 Klis-Grlo kod Klisa, izvijestio je u subotu Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) na dionici između Novog Vinodolskog i Senja zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina).

Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u unutrašnjosti. Kolnici su mokri ili vlažni i skliski u većem dijelu zemlje, a na cestama u gorju i duž Jadranske magistrale (DC8) mogući su odroni.

Zbog održavanja međunarodne brdske auto utrke 18. i 19. rujna (subota i nedjelja) od 7:30 do 18:00 bit će zatvorene ŽC Most-Prodani i lokalna cesta Svi Sveti-Sveti Donat.

Zbog povremeno pojačanog prometa i aktualnih epidemioloških kontrola na većini graničnih prijelaza moguća su čekanja u putničkom i teretnom prometu.

U nedjelju, 19. rujna od 10:30 do 13:45 sati zbog međunarodne triatlon utrke "I feel Slovenia Ironman 70.3 Slovenian Istria" bit će zatvorena državna cesta DC208 Črni Kal-Kubed-Gračišče u Sloveniji te se preporuča korištenje alternativnih graničnih prijelaza umjesto GP Požane-Sočerga.

U pomorskom prometu nema poteškoća.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene