Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća u Osijeku

U sudaru tramvaja i osobnog vozila ozlijeđene dvije trudnice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije trudnice ozlijeđene su u prometnoj nesreći u središtu Osijeka.

Oko 10:10 sati dogodila se prometna nesreća na križanju Kapucinske ulice i šetališta Petra Preradovića u Osijeku. U nesreći su sudjelovali osobno vozilo slavonsko-brodskih registarskih oznaka i tramvaj, a dvije su osobe zatražile liječničku pomoć, potvrdili su u PU osječko-baranjskoj za Dnevnik.hr.

Pročitajte i ovo Nesreća kod Westgatea prema jankomiru Kombi Sokol Marića sudjelovao u nesreći kod Westgatea: Ozlijeđene tri osobe Ilustracija kod Sv. Roka Dvije osobe poginule u teškoj nesreći, autocesta zatvorena: "Posvuda su razbacani dijelovi automobila"

U osobni automobil udario je tramvaj i odgurao ga nekoliko metara niz prugu u pješačku zonu. Vatrogasci su iz automobila izvukli ozlijeđene žene koje su potom prevezene u Klinički bolnički centar Osijek.

Nakon policijskog očevida utvrđeno je da je 27-godišnja vozačica osobnog automobila oduzela prednost tramvaju. Vozačica je na intenzivnom liječenju, a dijete je izvan životne opasnosti. Suvozačica i njezino dijete također su izvan životne opasnosti.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene