Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očevid u tijeku

Teška nesreća u Splitu: U sudaru policijskog i osobnog automobila ozlijeđen policajac, vozač osobnog auta nakon nesreće izašao kroz prozor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Splitu su se sudarili policijski i osobni automobil. Vozač osobnog automobila nakon nesreće je iz vozila morao izaći kroz prozor, a od siline udarca s ceste je odbačen na livadu pored prometnice.

Oko 15 sati u nedjelju u Splitu je došlo do sudara osobnog i policijskog automobila.

Pročitajte i ovo Sudar u Zagrebu Pažljivo u prometu Sudar u Zagrebu izazvao prometni kaos: Automobil završio na tračnicama, ima i ozlijeđenih Sudar automobila u zagrebačkim Dugavama - 4 Policija na terenu FOTO/VIDEO U prometnoj nesreći sudjelovala tri automobila: Ozlijeđena jedna osoba

''Dosta jak udarac je bio, čak je čovjek morao kroz prozor izaći van iz automobila'', kaže čitateljica koja je svjedočila prometnoj nesreći. Dodala je i da je od siline udarca osobni automobil odbačen na livadu pored ceste. Na fotografijama se vidi i kako iz automobila izlazi dim.

Iz PU splitsko-dalmatinsko su potvrdili da se nesreća dogodila na Poljičkoj cesti oko 15 sati. U nesreći je ozlijeđen jedan policajac kojemu se pruža liječnička pomoć, a zasad nije poznata težina njegovih ozlijeda.

Nema poteškoća u prometu zbog ove nesreće, a više informacija o okolnostima događaja bit će poznato nakon policijskog očevida.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene