Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija traži očevice

Tragedija u Splitu: U sudaru četiriju vozila poginula djevojka - "Dovezena je mrtva u bolnicu. Prestrašno..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U nedjelju u popodnevnim satima se dogodila prometna nesreća u Splitu u kojoj je ozlijeđeno više ljudi, a jedna je osoba smrtno stradala.

Splitska policija izvijestila je o prometnoj nesreći koja se u Splitu dogodila u nedjelju oko 16 sati na križanju Vukovarske i Dubrovačke ulice. U nesreći su sudjelovala četiri osobna automobila.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Automobil sletio kod Požege: Jedna osoba prevezena u bolnicu Ilustracija Zabijao se autom u njihov Clio Optužen muškarac čiji je ponašanje zgrozilo Hrvatsku: Svi pamte njegov napad na troje mladih

Više je ljudi ozljieđeno, a među ozlijeđenima su i dvije pješakinje. Policija je javila i da je jedna pješakinja smrtno stradala u ovoj nesreći. Za DNEVNIK.hr su potvrdili da je žena od zadobivenih ozljeda preminula u splitskoj bolnici.

Slobodna Dalmacija piše kako je pješakinja koja je preminula u bolnici nakon nesreće bila 20-godišnja djevojka iz Splita, koja se u trenutku nesreće nalazila pored autobusne stanice te da je na nju naletio automobil u kojeg je prethodno udario taksi.

"Dvadesetogodišnjakinja je dovezena mrtva u bolnicu. Prestrašno. Tragedija je velika i jer se radi o kćeri djelatnice splitske bolnice", rekao je za Slobodnu dežurni kirurg Hitnog kirurškog prijema splitskog Kliničkog bolničkog centra.

Više informacija o okolnostima prometne nesreće bit će poznato nakon obavljenog očevida koji je u tijeku.

Policija moli očevice prometne nesreće da se jave u Postaju prometne policije Split, Put Plokita 81, osobnim dolaskom ili pozivom na broj telefona 021/504-036, 504-010 ili 192.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene