Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Autom udario u kuću

U slijetanju automobila poginuo 18-godišnjak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U noći s petka na subotu poginuo je mladić tijekom slijetanja osobnog automobila s ceste u Čičkovini.

U mjestu Čičkovina, u Varaždinskoj županiji, oko 3:30 sati došlo je do slijetanja osobnog automobilom s ceste i udara u kuću, izvijestila je PU varaždinska

Pročitajte i ovo Nesreća kod Kanfanara - 2 kod Kanfanara FOTO Stravičan sudar u Istri: BMW se doslovno prepolovio, troje ozlijeđenih prevezeno u bolnicu Kaštel zavijen u crno - 5 Tragedija u Kaštel Sućurcu Da se nije zamijenio za smjenu, iz gorućeg bi auta spašavao vlastitu obitelj: "To je nešto iz noćne more vatrogasaca"

Pri tom je na mjestu događaja poginuo 18-godišnjak, a dvije osobe zadoble su tjelesene ozlijede.

Podsjetimo, iako je ova godina što se broja prometnih nesreća sa smrtno stradalim osobama u odnosu na prošlu godinu bolja situacija nije ni malo sjajna, do današnjeg dana na hrvatskim prometnicama život je izgubilo 245 osoba.

Na milijun hrvatskih stanovnika, u 2015. godini u prometu su poginule 82 osobe što Hrvatsku smješta na treće mjesto crne statistike. Najmanje poginulih ima Švedska, 27, a najviše Rumunjska i Bugarska s 95. Bez ove godine, život je na prometnicama u posljednjih 10 godina u Hrvatskoj izgubilo 4 tisuće 706 osoba.

Zbog crne statistike u tijeku je još jedan policijski vikend. Sve raspoložive patrole bit će na cesti. Osim uobičajenih provjera brzine i alkohola, naglasak će biti i na vezanju na stražnjim sjedalima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene