Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očevid

Užas kod Brinja: Tko je ubio 52-godišnjeg oca troje djece?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U obiteljskoj kući u Rapainu Klancu kod Brinja 52-godišnji muškarac je tijekom noći ili danas u ranim jutarnjim satima zadobio više udaraca po glavi od kojih je umro na mjestu zločina, izvijestilo je karlovačko državno odvjetništvo ne navodeći ime žrtve.

Kako stoji u priopćenju pristiglom nakon očevida policije iz Otočca i karlovačkog Županijskog državnog odvjetništva, utvrđeno je da su udarci žrtvi zadani nekim oruđem te je nedvojbeno da je 52-godišnjak preminuo nasilnom smrću.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Vidljive ozljede Užas kod Senja: U kući pronađen mrtav muškarac, sumnja se na ubojstvo. Tijelo muškarca nađeno i kod Karlobaga

Tijekom očevida s mjesta zločina izuzeti su tragovi, a tužiteljstvo je naložio obdukciju tijela radi utvrđivanja uzroka smrti. Izvidi traju i radi utvrđivanja svih drugih okolnosti događaja.

Kako se neslužbeno doznaje, ubijeni je vlasnik OPG-a koji je u Rapainu Klancu živio s 20-godišnjim sinom i 10-godišnjom kćeri, a ima još jednu odraslu kćer.

Prema riječima rodbine, žrtvina sina probudili su udarci i buka, pa je ustao i otišao vidjeti što se događa, i tada je zatekao mrtvog oca. Očevidu su nazočile i starija žrtvina kći iz Senja te sestra iz Otočca.

Vezano za pronalazak drugog mrtvog tijela u toj županiji, na predjelu Devčić Drage u Općini Karlobag, karlovačko Županijsko državno odvjetništvo je naložilo provođenje obdukcije tijela muškarca radi utvrđivanja identiteta, uzroka i vremena smrti, a u tijeku su i izvidi koje provodi policija iz Karlobaga.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene