Obavijesti Video Pretražite Navigacija
požar ugašen u 1:45

U požaru u Zaprešiću stradale tri kuće: Jednu je vatra progutala gotovo cijelu

Požar koji je u četvrtak izbio u Šenoinoj ulici u Zaprešiću nakon 21 sat, te posve uništio jednu, a djelomično još dvije kuće, ugašen je u 1:45, izjavio je Hini u petak zapovjednik JVP Zaprešić Željko Barun.

U požaru je gotovo posve uništena kuća u ulici Augusta Cesarca 26, zajedno s garažom, a djelomično su uništene susjedne kuće na brojevima 24 i 28, kazao je.

Vatrogasci su dobili dojavu u 21:47 i nakon jednu minutu krenuli na mjesto požara. Požar je lokaliziran i stavljen pod kontrolu u 23 sata, a posve ugašen u 1:45, kazao je Barun i napomenuo da su svi ljudi bili evakuirani prije dolaska vatrogasaca i nisu bili u opasnosti.

Pročitajte i ovo Požar na Braču podmetnut: Ilustracija - 5 Čeka se kraj istrage Svi detalji požara na Braču: Puno teorija - od rušenja cijene nekretnine do bačenog opuška

Pročitajte i ovo Evakuiran Konzum u Radničkoj 14 vatrogasaca na terenu VIDEO Evakuiran veliki Konzum u Radničkoj: "Krenula gasiti požar, ali onda je buknulo. Svi su se bojali eksplozije"

Nakon što su pogasili požar, vatrogasci su još jednom pregledali požarište i ustanovili da nema opasnosti od njegova ponovnog izbijanja, izjavio je zapovjednik JVP Zaprešić i dodao da ne može ništa reći o uzrocima požara, jer JVP nije nadležna za njihovo utvrđivanje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene