Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća kod Knina

Vozač (61) Škodom naletio na pastire, poginula 60-godišnja žena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na mjestu prometne nesreće u 10.05 sati je konstatirana smrt 60-godišnje pješakinje, dok je 58-godišnji pješak zadobio lakše tjelesne ozlijede.

Na državnoj cesti D33 u mjestu Uzdolje u četvrtak oko 9.50 sati osobni automobil naletio je na pješakinju koja je poginula.

Pročitajte i ovo Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja Prometna nesreća na Bundeku Prometna nesreća Sudarila se dva automobila u Zagrebu: Jedna osoba ozlijeđena

Očevidom na mjestu prometne nesreće, kojim je rukovodila zamjenica Općinske državne odvjetnice u Šibeniku, utvrđeno je da je do prometne nesreće došlo kada je 61-godišnji vozač Škode Octavie, šibenskih registracijskih oznaka, prednjim dijelom vozila zahvatio 60-godišnju pješakinju koja je u tom trenu prelazila s jedne na drugu stranu ceste.

Od jačine udara pješakinja je odbačena izvan kolnika, dok je vozač s retrovizorom okrznuo 58-godišnjeg pješaka, koji je stajao uz istočni rub kolnika. Ozlijeđeni pješaci su prethodno pretjerali stado ovaca preko kolnika navedene ceste.

Na mjestu prometne nesreće u 10.05 sati je konstatirana smrt 60-godišnje pješakinje, dok je 58-godišnji pješak zadobio lakše tjelesne ozlijede.

Protiv 61-godišnjeg vozača će biti podnijeta kaznena prijava nadležnom Državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene