Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga traje i dalje

Podmetnut požar: U Karlovcu izgorio BMW, oštećena i okolna vozila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U nedjelju iza 6 sati na parkiralištu ispred stambenih zgrada u Ulici Miroslava Krleže u Karlovcu zapalio se osobni automobil. Radi se o automobilu marke BMW karavan, oštećeni su i automobili koji su bili parkirani u blizini.

U nedjelju u jutarnjim satima na parkiralištu u gradskoj četvrti Novi centar u Karlovcu, buknuo je požar na osobnom automobilom karlovačkih registarskih oznaka kojim se koristi 56-godišnjak.

Pročitajte i ovo Vinko Hrabar spasio dijete iz gorućeg automobila Spasili djete iz plamena Pronađen i drugi heroj, njegovo prezime sve govori: "Vidio sam žensku ruku okrenutu prema djetetu..." Požar u Rusiji: Jesu li odgovorni ukrajinski dronovi? Jugozapad zemlje Rusku regiju napali dronovima, buknuo požar u velikoj termoelektrani

"Očevid na mjestu događaja proveden je u nazočnosti djelatnika Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja 'Ivan Vučetić' te je utvrđeno da je uzrok požara zapaljenje vozila otvorenim plamenom", priopćila je PU karlovačka.

U požaru je BMW u potpunosti izgorio, a plamenom su zahvaćena još dva vozila. Policija provodi daljnje kriminalističko istraživanje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene