Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OTKRIVEN UZROK

Policija objavila detalje razorne eksplozije u kući u Bilju kod Osijeka, u kojoj je život izgubio 47-godišnji muškarac

Curenje plina uzrok je eksplozije u kojoj je u četvrtak navečer u obiteljskoj kući u Bilju kod Osijeka, smrtno stradao 47-godišnji muškarac, doznaje se u petak u osječko-baranjskoj Policijskoj upravi.

Identifikacijom pronađenog mrtvog tijela potvrđeno je da je u eksploziji smrtno stradao 47-godišnji vlasnik kuće, rekao je Hini glasnogovornik PU Zoran Kon.

Nakon eksplozije požar na mjestu nesreće ugasili su vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Osijek i vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Bilje. U noći s četvrtka na petak oko 1:20 sati nakon raščišćavanja urušene kuće, pronađeno je mrtvo tijelo muškarca.

Očevid na mjestu događaja obavili su Županijski državnik odvjetnik, u suradnji s očevidnom ekipom osječko-baranjske Policijske uprave, inspektorom zaštite od požara i policijskim službenikom za protueksplozijsku zaštitu.

Po zaprimanju dojave pristupilo se raščišćavanju terena. Tijekom dana na mjestu događaja očevid je obavila ekipa te policijske uprave.

U raščišćavanju terena i potrazi sudjelovali su pripadnici osječke Javne vatrogasne profesionalne postrojbe i Dobrovoljnog vatrogasnog društva iz Bilja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna AKCIJA U TIJEKU Eksplozija u Bilju kod Osijeka: Sumnja se na plinsku bocu, vatrogasci u urušenoj kući traže unesrećenog
Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NEMIRNA NOĆ Raznesen bankomat u Zagrebu: Policija traga za razbojnikom

U policiji nisu željeli komentirati neslužbene informacije da je uzrok nesreće eksplozija plinske boce, kao ni da je u eksploziji smrtno stradao 47-godišnji vlasnik kuće, već ističu da će više informacija biti poznato nakon očevida i provedenih vještačenja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene