Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća kod Konjica

Autom sletjeli u Neretvu: U rijeci pronađeno tijelo djevojke, preživjeli mladić na psihijatriji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijska patrola u srijedu navečer kod Spiljanskog mosta na Neretvi naišla je na rastrojenog mladića s vidljivim ozljedama koji im je samo uspio reći da je automobilom s djevojkom sletio u Neretvu. Njezino tijelo pronađeno je u četvrtak.

Na području Konjica u BiH od srijede uvečer trajala je potraga za djevojkom koja je automobilom, kojim je upravljala u društvu mladića, sletjela u rijeku Neretvu. Tijelo 28-godišnje djevojke pronađeno je u četvrtak, piše Avaz.ba.

Pročitajte i ovo Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Prva izjava Dankina oca nakon nestanka djevojčice: Poslao tri poruke - o Danki, policiji i svojoj obitelji Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Dankini roditelji nakon razgovora napustili policijsku postaju: Jedan detalj upao je u oči

Policijska patrola u srijedu je oko 20:40 sati kod Spiljanskog mosta zatekla mladića s vidljivim ozljedama. Policajcima je uspio reći da su dva kilometra dalje on i djevojka automobilom sletjeli u rijeku. On je uspio isplivati te je zbog lošeg psihičkog stanja i šoka zbrinut na neuropsihijatriji.

Radi se o 24-godišnjem mladiću, doznaje Avaz.ba.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene