Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nesreća na pruzi

Tragedija u Zaprešiću: U naletu vlaka poginuli muškarac i žena, policija još uvijek ne zna njihov identitet

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija još uvijek ne zna identitet muške i ženske osobe koje su poginule u petak navečer u naletu vlaka u Zaprešiću.

Zasad se zna samo da su poginuli muška i ženska osoba, no njihov identitet policija još uvijek nije utvrdila. Ne zna se ni jesu li oni hodali po pruzi ili su je pokušali prijeći. 

Pročitajte i ovo Ilustracija tragedija kod Muća Mrtav čovjek pronađen na cesti, policija se obratila javnosti Srušio se most u Baltimoreu - 4 Tragedija u Baltimoreu VIDEO Jedna osoba preminula, sve je manje nade za nestale u rijeci: Otkriveno zašto se brod zabio u most

Do naleta na njih došlo je kada su se mimoilazili brzi i regionalni vlak. 

U jednom od tih vlakova bila je i Klara Grisfelder koja je za DNEVNIK.hr ispričala da putnici u vlaku nisu osjetili udarac.

"Naš vlak, koji je išao u smjeru Savske, naglo se, u par metara zaustavio, a malo prije toga je brzi vlak projurio u smjeru Zagreba. Mi nismo osjetili udarac, vjerojatno ih je drugi vlak udario i prebacio na našu prugu.

Stajali smo nekih 10 minuta dok čovjek na razglasu nije rekao da možemo van. Dok smo izlazili, samo sam čula da jedan čovjek kojeg je vlak udario ima puls. Morali smo ići pješice prema stanici Zaprešić - Savska, koja je udaljena otprilike 200 metara. Hitna pomoć je stvarno brzo stigla, a nakon toga nisam ništa vidjela jer smo već bili na stanici", rekla je za DNEVNIK.hr.

Nesreća se dogodila između 20:45 i 21 sat.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene