Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

NISU GA MOGLI SPASITI

Tragedija u Osijeku: U požaru obiteljske kuće smrtno stradalo dvogodišnje dijete

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon očevida koji je nastavljen u ranim jutarnjim satima u srijedu, bit će poznato više okolnosti koje su dovele do smrtnog stradavanja djeteta i izbijanja požara u obiteljskoj kući u Osijeku.

Dvogodišnje dijete smrtno je stradalo u požaru kuće koji je u utorak  oko 18 sati buknuo u Zapadnom predgrađu 33 u Osijeku.

Pročitajte i ovo Požar kamiona Čistoće u Rijeci - 2 Veliki požar u Rijeci VIDEO Zapalio se kamion Čistoće, vatra se proširila na parkirane automobile: Šteta je više desetaka tisuća eura Neboder u požaru Vatrogasci na terenu VIDEO Užas usred noći: Gori neboder od 28 katova, na cestu padali užareni dijelovi

"Nešto nakon 18 sati dobili smo dojavu da gori obiteljska kuća u Zapadnom predgrađu te je policija izašla na intervenciju zajedno s vatrogascima. Vatrogasci su odmah počeli s gašenjem, no nažalost u požaru je život izgubilo dvogodišnje dijete. Na mjestu događaja u utorak navečer počeo je očevid, koji je kasnije prekinut te će biti nastavljen ujutro, nakon čega će biti poznato više okolnosti koje su dovele do stradavanja djeteta i izbijanja požara", rekao je u utorak navečer za DNEVNIK.hr Dario Premec, glasnogovornik Policijske uprave osječko-baranjske.

U telefonskom razgovoru ujutro potvrdio je da su policijski službenici izašli na teren te se očevid nastavlja.

Požar zahvatio cijelo prizemlje, probio se i u krovište

O požaru se priopćenjem oglasila Javna vatrogasna postrojba Grada Osijeka. "Operativno dežurstvo JPVP Grada Osijeka u 18:10 sati dobilo dojavu da gori kuća. Na intervenciju su upućena 4 vatrogasna vozila i 10 vatrogasaca. Dolaskom na mjesto intervencije u 18:18 sati zatekli su požar cijelog prizemlja obiteljske kuće, požar je zahvatio svih pet prostorija te se probio i u krovište na više mjesta.

Odmah po dolasku na mjesto intervencije započeli smo gašenje požara i koristili smo termo kameru za pretraživanje navedenih prostorija zbog saznanja da se u kući nalazi dvogodišnje dijete.

Napredovanje vatre zaustavili smo u kratkom vremenu nakon čega smo počeli izdimljavanje prostorija zahvaćenih požarom. Tom prilikom pronašli smo tijelo dvogodišnjeg djeteta", stoji u priopćenju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene