Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve službe na terenu

Tragedija kod Zadra: U teškoj nesreći poginula dva mladića u dobi od 20 i 21 godinu, nesreću skrivio 18-godišnjak koji se nije zaustavio na STOP

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U teškoj nesreći kod Zadra poginula su dva mladića.

Dvije osobe poginule su u prometnoj nesreći u mjestu Kožino kod Zadra.  

Pročitajte i ovo Screenshot Užas u Poljskoj! Automobilom pokosio masu ljudi koji su čekali tramvaj, među 19 ozlijeđenih su i djeca Nesreća kod Westgatea prema jankomiru Kombi Sokol Marića sudjelovao u nesreći kod Westgatea: Ozlijeđene tri osobe

U sudaru dvaju automobila poginula su dva mladića (20 i 21). Policija je dojavu o sudaru dobila oko 22:25, a na teren su odmah upućena Hitna pomoć i vatrogasci.

Nesreća se dogodila kad se 18-godišnjak kretao kolnikom Ulice Put primorja te dolaskom do raskrižja prošao pored prometnog znaka STOP te ušao u navedeno raskrižje, a da pritom nije propustio sva vozila koja se kreću cestom na koju se uključuje.

Prednjim dijelom automobila udario je u lijevi bočni dio automobila kojim je upravljao 21-godišnji vozač.

Nakon sudara automobil 21-godišnjaka udario je u prometni znak i ogledalo, reklamni pano te betonski zid od kojeg se odbio te vratio na kolnik, gdje se zaustavio okrenut na bočnom dijelu.

U prometnoj nesreći smrtno su stradala dva mladića, 21-godišnji vozač i 20-godišnji putnik.

Na mjestu događaja intervenirali su zadarski vatrogasci koji su izvukli preminulog vozača i putnika. Za vrijeme trajanja očevida promet na dionici ceste D-306 bio je u prekidu od 22:42 do 2:10 te se odvijao obilaznim pravcima.

U službenim prostorijama policije u tijeku je kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom zbog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Upozoravamo da bi video u galeriji nekima mogao biti uznemirujuć.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene