Obavijesti Video Pretražite Navigacija
prevezen u KBC Sestre milosrdnice

Tko je muškarac koji je ugušio svoje troje djece? Radio u brojnim austrijskim tvrtkama na vodećim pozicijama...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
56-godišnji muškarac počinio je noćas nezapamćen zločin. Ubio je svoje troje djece. Policija se oglasila priopćenjem i potvrdila zločin.

Oko dva sata u Mlinovima, temeljem zaprimljene informacije o najavljenom samoubojstvu, u stanu je pronađen muškarac koji se pokušao ubiti zbog čega je prevezen u bolnicu.

Pročitajte i ovo Policija uhitila osumnjičene Tučnjava u Šibeniku Trojica muškaraca nasmrt pretukla pomorca, jedan bivši profesionalni boksač: Sve je počelo u kafiću... Duško Tanasković na suđenju za ubojstvo Gorana Vlaovića - 5 Hladnokrvna likvidacija Ubojici sa Zrća 19 godina zatvora: Odbio doći u sudnicu na izricanje presude

"Na mjestu događaja pronađeno je i troje djece bez znakova života te se sumnja na kazneno djelo ubojstva. Očevidom rukovodi zamjenica Županijskog državnog odvjetnika", izvijestila je policija.

Radi se o 56-godišnjem muškarcu, koji je nakon dolaska hitne pomoći prevezen u KBC Sestre milosrdnice gdje mu je pružena liječnička pomoć. Uzeo je zasad nepoznato sredstvo kojim je namjeravao počiniti samoubojstvo.

Bio je pothlađen kad je dovezen u bolnicu i bez svijesti te je smješten u jedinicu intenzivne skrbi, a u tijeku je dijagnostički postupak kako bi se utvrdilo o kakvom se sredstvu radi te ima li neke druge kronične bolesti. Zasad je stabilan i pod intenzivnom liječničkom skrbi, javlja Jutarnji list. 

Policajci su ga omamljenog pronašli u urbanoj vili u kojoj je počinio nezapamćen zločin. 

Trenutno ga u bolnici čuva policija. 

Tko je monstrum?

56-ogodišnji muškarac iskusni je financijski konzultant koji je diplomirao na sveučilištu Donau-Universität Krems i ima titulu magistra poslovne administracije (MBA), radio je u nekim vodećim austrijskim leasing kućama, ali i na voditeljskim pozicijama u tvrtki Robert Bosch AG, Alcatel AG i drugima. Austrijski je državljanin sa stalnom hrvatskom adresom, a prema dostupnim podacima, rođen je 1965. godine, javlja Jutarnji list. 

Austrijanac je svoj monstruozan čin najavio na Facebooku: "Čak mi niti moja braća iz masonske lože nisu htjela pomoći. Sad je kraj, zbogom", napisao je. 

Detalje objave pogledajte OVDJE. 

Austrijanac je noćas usmrtio troje vlastite djece, blizance dječaka i djevojčicu u dobi od sedam godina, te sina u dobi od četiri godine. Najmlađi dječak pronađen je u spavaćoj sobi, a blizanci u dnevnom boravku. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene