Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sudar u Zagrebu

Objavljeni detalji strašne prometne nesreće u Travnom: Vozačica uhićena, na mjestu događaja poginuo mladić (24)

U subotu navečer u Zagrebu je u sudaru poginuo motociklist. Zagrebačka policija objavila je detalje teške prometne nesreće.

U subotu oko 21:25 sati u Novom Zagrebu, 51-godišnjakinja je upravljala je automobilom marke Hyundai i20 zagrebačkih registarskih oznaka. Kretala se prometnom trakom za lijevo, istočnom kolničkom trakom Božidara Magovca u smjeru sjevera. 

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Petrinji Izgubio kontrolu Intervenirali i vatrogasci: Sletio u kanal, teško je ozlijeđen Kaštel zavijen u crno - 5 Tragedija u Kaštel Sućurcu Da se nije zamijenio za smjenu, iz gorućeg bi auta spašavao vlastitu obitelj: "To je nešto iz noćne more vatrogasaca"

Ušla je u raskrižje s Ukrajinskom i Šišićevom, skrećući ulijevo na sjeverni kolnik Ukrajinske za vrijeme dok je za njen smjer kretanja bilo uključeno zeleno svjetlo, međutim nije propustila vozilo koje se kretalo iz suprotnog smjera i zadržavalo prednost prolaska.

Zbog toga je na srednjem dijelu raskrižja, na desnu bočnu stranu njenog vozila u kočenju naletio motocikl marke Yamaha zagrebačkih registarskih oznaka, a kojim je Šišićevom u smjeru juga, prije stjecanja prava na upravljanje, upravljao 24-godišnjak.

Motociklist je ušao u raskrižje na znak zelenog svjetla na semaforu za njegov smjer kretanja i imao prednost prolaska. Na mjestu događaja motociklist je preminuo, a tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Vozačica uhićena

Vozačica je uhićena zbog sumnje da je izazvala prometnu nesreću i smještena je u Jedinicu za zadržavanje i prepratu. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

"Očevid prometne nesreće obavio je zamjenik Općinskog državnog odvjetnika u Novom Zagrebu, uz asistenciju ekipe za očevide II. postaje prometne policije Policijske uprave zagrebačke", priopćila je PU zagrebačka.

Promet vozila na kolniku ulice Božidara Magovca južnije od raskrižja s Ukrajinskom ulicom bio je obustavljen u potpunosti te se preusmjeravao okolnim ulicama od 21:30 do 01:30 sati, dok se promet Ukrajinskom ulicom odvijao otežano uz privremenu regulaciju policijskih službenika. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene