Obavijesti Video Pretražite Navigacija
intervenirali vatrogasci

Teška prometna nesreća u Sesvetama: Autom se zabio u kuću, gorjeli i kuća i auto

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Sesvetskoj cesti kod broja 82 dogodila se prometna nesreća. Sudarila su se dva automobila, nakon čega je jedan udario u kuću i zapalio se. Vatru na kući i automobilu ugasili su vatrogasci.

Teška prometna nesreča dogodila se u zagrebačkom naselju Sesvete kada su se sudarila dva automobila, nakon čega je jedan udario u kuću uz cestu. Ubrzo je vatra izbila i na automobilu i na kući. 

Pročitajte i ovo Sudar tramvaja i automobila u Zagrebu - 6 Manja šteta FOTO Nesreća u Zagrebu: Tramvaj naletio na automobil u zavoju Policija Trebat će strpljenja U najgore vrijeme: Lančani sudar pred Mostom slobode blokirao Zagreb

Zagrebački vatrogasci dobili su dojavu u 22:15 da je u Sesvetskoj cesti na broju 82 automobil udario u kuću te da gore i kuća i auto. U zagrebačkoj Javnoj vatrogasnoj postrojbi doznajemo da je na teren izašlo 16 vatrogasaca s pet vozila te su ubrzo ugasili kuću i auto. 

U automobilu je bila ozlijeđena osoba koju su vatrogasci izvukli te joj je pružena medicinska pomoć. Trenutno se ne zna težina ozljeda. 

Na terenu je ostalo jedno vatrogasno vozilo koje osigurava mjesto nesreće. 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene