Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NISU BILI VEZANI?

FOTO Mještanka o stravičnoj nesreći u kojoj su poginule tri osobe, među kojima i dijete: "Vidjeli smo smrskani auto. Tijela su bila vani..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri osobe poginule su u prometnoj nesreće u blizini Velike Gorice. Očevid je u i dalje u tijeku, te još nisu poznati detalji nesreće. Kako neslužbeno doznajemo među poginulima je i jedno dijete.

U mjestu Ogulinec oko 17 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj su tijekom slijetanja osobnog automobila smrtno stradale tri osobe. Među njime je i dijete.

Promet je na tom dijelu prometnice obustavljen te se odvija autocestom A11, od prometnog čvora Lekenik do prometnog čvora Buševec. 

Očevid je u tijeku, a detalji o okolnostima nesreće trebali bi biti poznati tijekom nedjelje.

Nisu bili vezani?

Automobil je udario u betonski most i završio na krovu. Jutarnji list neslužbeno doznaje da su poginula dva brata i sin suvozača. Nesreća se najvjerojatnije dogodila zbog skliskog kolnika i neprilagođene brzine. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Oduzeo mu prednost Biciklista udario kamion na biciklističkoj stazi, bori se za život

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VAN SLUŽBE SVOJIM VOZILOM Varaždinski policajac izazvao prometnu nesreću pa pobjegao: Izmjereno mu je 2,31 promila alkohola u krvi

"Nismo odmah znali što se događa. Izašli smo na cestu i neki muškarac je vikao: 'Ljudi, zovite Hitnu'. Potom smo vidjeli u daljini smrskani bijeli Ford okrenut naopačke. Vrata auta bila su širom otvorena i tijela su bila vani, a oko njih i neki predmeti koji su ispali.

Vrlo uznemirujući prizor iako smo 50-ak metara bili daleko. Nije dugo trebalo da u Ogulinac dođu Hitna, policija i vatrogasci. Na licima im se kasnije vidjelo da im je teško od scena kojima svjedoče iz blizine. Jadna obitelji trojice poginulih. Ne mogu ni zamisliti koju tugu proživljavaju", ispričala je mještanka za Jutarnji, dok je druga mještanka čula da nitko u vozilu nije bio vezan.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene