Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očevid u tijeku

''Izgleda strašno kaotično'': U stravičnoj nesreći na A3 poginula jedna, a ozlijeđeno više osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na autocesti A3 došlo je u nedjelju do stravične prometne nesreće. Poginula je jedna osoba.

Kako doznajemo iz Policijske uprave sisačko-moslavačke, na autocesti, na 140. kilometru u smjeru Zagreba u nedjelju oko 12:30 je došlo do prometne nesreće.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Petrinji Izgubio kontrolu Intervenirali i vatrogasci: Sletio u kanal, teško je ozlijeđen Kaštel zavijen u crno - 5 Tragedija u Kaštel Sućurcu Da se nije zamijenio za smjenu, iz gorućeg bi auta spašavao vlastitu obitelj: "To je nešto iz noćne more vatrogasaca"

U sudaru kamiona i autobusa na autocesti A3 između Novske i Okučana poginuo je vozač kamiona, a osam putnika je odvezeno u novogradišku bolnicu, gdje je dvoje zadržano na liječenju.

“U našu bolnicu dovezeno je osam putnika iz autobusa. Jedna osoba ima teške tjelesne ozljede, a jedna je zadržana na promatranju. Ostali putnici su otpušteni”, rekao je ravnatelj novogradiške bolnice dr. Josip Kolodziej.

Prema svjedočenju putnika iz autobusa, u trenutku udara autobus se kretao usporeno prema mjestu prethodne nesreće. U autobusu su prema Njemačkoj putovali radnici iz BiH.

Županijsko državno odvjetništvo je preuzelo očevid, doznajemo u policiji.

Vozi se jednim prometnim trakom

Hrvatski autoklub javlja da se zbog nesreće vozi jednim trakom u smjeru Bregane.

"Prometna nesreća na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvora Okučani i čvora Novska, na 140.km u smjeru Bregane. Vozi se jednim trakom, kolona je oko 4 km", priopćeno je iz HAK-a.

"Izgleda strašno kaotično, stigli su policija i Hitna pomoć koji su pomagali ljudima", kazao je jedan od očevidaca prometne nesreće za 24 sata.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene