Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oko 14:20

U teškoj prometnoj nesreći život izgubio 23-godišnjak, dvoje ljudi s ozljedama prevezeno u bolnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći u kojoj je sudjelovao Peugeot zadarskih tablica, poginuo je 23-godišnji mladić, a dvoje ozlijeđenih prevezeno je u zadarsku Opću bolnicu.

U subotu poslijepodne, nešto iz 14 sati u teškoj prometnoj nesreći poginulo je 23-godišnjak. Stradale su i dvije osobe koje su u automobilu bile putnici. S ozlijedama su prevezeni u bolnicu.

Pročitajte i ovo Nesreća kod Kanfanara - 2 kod Kanfanara FOTO Stravičan sudar u Istri: BMW se doslovno prepolovio, troje ozlijeđenih prevezeno u bolnicu Kaštel zavijen u crno - 5 Tragedija u Kaštel Sućurcu Da se nije zamijenio za smjenu, iz gorućeg bi auta spašavao vlastitu obitelj: "To je nešto iz noćne more vatrogasaca"

''Danas oko 14:20 sati na DC 306, između mjesta Kožino-Petrčane dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala. U prometnoj nesreći sudjelovalo je osobno vozilo zadarskih registarskih oznaka u kojem su se nalazile tri osobe. Dvije osobe, u dobi od 34 i 27 godina zadobile su lake tjelesne ozljede, dok je na mjestu događaja smrtno stradala muška osoba u dobi od 23 godine.

Na mjesto događaja policijski službenici Postaje prometne policije Zadar obavili su očevid kojim je rukovodio dežurni državni odvjetnik g. Goran Troskot, a promet na tom dijelu ceste za vrijeme trajanja očevida odvijao se uz privremenu regulaciju prometa policijskih službenika.

Policijski službenici i dalje provode kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti i činjenice ove prometne nesreće'', priopćila je zadarska policija.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene