Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kod Sibinja Krmpotskog

Teška prometna nesreća kod Senja: U sudaru na Jadranskoj magistrali poginulo troje hrvatskih državljana, teško ozlijeđeno troje Talijana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U subotu ujutro kod Senja je došlo do teške prometne nesreće u kojoj je poginulo troje ljudi, javlja policija.

U subotu oko 08:05 sati na Jadranskoj magistrali kod Sibinja Krmpotskog došlo je do teške prometne nesreće.

Pročitajte i ovo Sprovod 32-godišnje majke koja je poginula u prometnoj nesreći u Kaštel-Sućurcu Kaštel-Sućurac Stotine ljudi oprostilo se od mlade majke koja je poginula u strašnoj prometnoj nesreći: "Iza nje ostaje praznina" Vinko Hrabar spasio dijete iz gorućeg automobila Spasili djete iz plamena Pronađen i drugi heroj, njegovo prezime sve govori: "Vidio sam žensku ruku okrenutu prema djetetu..."

U sudaru dvaju automobila poginule su tri osobe. Promet je tom dionicom u prekidu.

"Poginulo je troje hrvatskih državljana u vozilu marke Opel riječkih registracijskih oznaka. U sudaru je sudjelovao i automobil marke VW talijanskih oznaka", potvrdila je za DNEVNIK.hr glasnogovornica PU primorsko-goranske Svemirka Miočić.

Troje talijanskih državljana iz drugog automobila ozlijeđeno je i prevezeno u riječki KBC na pružanje liječničke pomoći.

Kako se doznaje u riječkoj bolnici, Talijani su primljeni s teškim tjelesnim ozljedama. Svo troje su osobe srednje do starije životne dobi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene