Obavijesti Video Pretražite Navigacija
stari skucani

Teška prometna nesreća kod Bjelovara: Mladić (24) sletio s ceste, poginuo na licu mjesta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Starim Skucanima nedaleko Bjelovara u nedjelju popodne poginuo je 24-godišnji vozač mazde kad je vozilom skliznuo u jarak, prevrnuo se i udario u ogradu, izvijestili su u nedjelju iz Policijske uprave bjelovarsko- bilogorske.

 

Pročitajte i ovo Deseci ozlijeđenih u nesreći trajekta Drama u Napulju VIDEO Trajekt se zabio u pristanište u popularnoj turističkoj destinaciji: Velik je broj ozlijeđenih Ilustracija Užas Stravična nesreća kod Bjelovara: Muškarac (30) traktorom pregazio dijete

 

Vozeći kroz Stare Skucane oko 17,40 sati, 24-godišnji vozač mazde bjelovarskih registracija došao je do dijela ceste gdje je bila postavljena prometna signalizacija da se cesta zatvara za promet vozilima zbog radova, osim vozila stanara i gradilišta, te je prije kućnog broja 7, zbog neprilagođene brzine kretanja osobinama i stanju ceste, u lijevom zavoju izgubio nadzor nad vozilom koje se zanijelo po kolniku i sletjelo u lijevi putni jarak.

Vozilo se prevrnulo na desnu bočnu stranu i prignječilo vozača i potom udarilo u putnu ogradu. Vozač je poginuo na mjestu nesreće.

Očevidom prometne nesreće rukovodila je zamjenica Općinske državne odvjetnice u Bjelovaru koja je za ponedjeljak naložila obdukciju (Hina)

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene