Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Strašan prizor

Stravična nesreća kod Đurđevca, vozač na mjestu poginuo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac rođen 1989. poginuo je sinoć u teškoj prometnoj nesreći u Hampovici nedaleko od Đurđevca.

Muškarac je automobilom zbog neprilagođene brzine vozilom sletio s kolnika, udario u prilazni most, prometni znak i betonski stup električne mreže. Vozač je od zadobivenih ozljeda na mjestu događaja preminuo.

Pročitajte i ovo Deseci ozlijeđenih u nesreći trajekta Drama u Napulju VIDEO Trajekt se zabio u pristanište u popularnoj turističkoj destinaciji: Velik je broj ozlijeđenih Screenshot Užas u Poljskoj! Automobilom pokosio masu ljudi koji su čekali tramvaj, među 19 ozlijeđenih su i djeca

Kako javlja portal ePodravina, muškarac je nakon izlaska iz dvostrukog zavoja, zbog neprilagođene brzine sletio u jarak te udario u prilazni most. Potom je odbačen u zrak, nakon toga je udario u prometni znak, a onda u zraku u betonski stup središnjim dijelom krova.

Zbog siline udara došlo je do uvijanja vozila oko stupa i pucanja, nakon čega čega je vozilo palo zajedno sa stupom jednim dijelom na nogostup, a drugim u putni jarak.

Očevidom je na mjestu događaja rukovodio zamjenik Općinskog državnog odvjetništva u Koprivnici. Zbog očevida promet se odvijao naizmjenično jednim prometnim trakom.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene