Obavijesti Video Pretražite Navigacija
jedna osoba u bolnici

Teška nesreća u Zagrebu: Vatrogasci vadili ženu iz auta koji se napunio dimom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na križanju Zagrebačke avenije i Ulice Josipa Slavenskog u između zagrebačkih naselja Prečko i Špansko došlo je do sudara dva automobila. Vatrogasci su morali vaditi unesrećenu osobu iz vozila, a na prometnicama su nastala duge kolone.

Vatrogasce je pozvala vozačica koja je sudjelovala u prometnoj nesreći. Ona je ostala zaglavaljena u kabini vozila koja se počela puniti dimom nakon sudara koji se dogodio oko 19:30.

Prema pisanju Jutarnjeg, žena je vatrogascima kazala da je udarila u vozilo ispred sebe i da ne može izaći iz auta u kojem se skuplja dim. Vatrogasci su odmah izašli na teren, a do njihova dolaska ženi je pomagao prolaznik.

Pročitajte i ovo Divljač - 5 STROGE KAZNE Policija izdala vozačima važno upozorenje: Tiče se divljači, a jednu stvar posebno ističu

PU zagrebačka potvrdila je da je u tijeku očevid kako bi se utvrdile okolnosti nesreće i kako je jedna osoba ozlijeđena.

"Jednoj osobi je liječnička pomoć pružena u Klinici za traumatologiju. Kvalifikacija ozljeda je još uvijek nepoznata", rekli su iz zagrebačke policije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene