Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završio očevid

Policija traži svjedoke stravične nesreće na Jarunu u kojoj je poginula jedna osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uzrok strašne nesreće na Jarunu u kojoj je jedna osoba poginula još uvijek nije poznat iako je očevid završen. Zagrebačka policija traži svjedoke nesreće.

Na Aleji Matije Ljubeka na zagrebačkom Jarunu u nedjelju oko u 6.58 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj poginula jedna osoba. 

Pročitajte i ovo Prometna nesreća na Bundeku Prometna nesreća Sudarila se dva automobila u Zagrebu: Jedna osoba ozlijeđena Prometna nesreća na križanju Šubićeve i Zvonimirove Očevid u tijeku Sudar moćne električne jurilice u centru Zagreba: Jedna osoba prevezena na Traumatologiju

Policija je objavila da je automobil sletio s ceste, no točan uzrok nesreće bit će poznat nakon što policija objavi rezultate očevida.

Automobil je bio potpuno smrskan ispod jednog stabla uz pješačku stazu jarunskog jezera. Tijelo unesrećenog morali su izvlačiti vatrogasci koji su rezali ono što je ostalo od potpuno uništenog automobila. 

24sata neslužbeno doznaju kako je poginuo Dominik Išaretović (29), igrač futsala iz Sesveta, član hrvatske futsal reprezentacije.

Iz PU zagrebačke objavili su kako traže svjedoke ove prometne nesreće te mole da se, ako imaju saznanja, jave na broj telefona 01/6530-870 ili 192. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene