Obavijesti Video Pretražite Navigacija
stanovnici u šoku

Svjedok stravičnog ubojstva u Pločama: "Čuo sam četiri pucnja. Došli smo pored njega, dijete je bilo mrtvo..."

Dvostruko ubojstvo u Pločama potreslo je stanovnike toga grada. Jedan od svjedoka ispričao je za Dnevnik Nove TV kako je čuo pucnje kojima je ubijen mladić, njegov susjed.

"Čuo sam četiri pucnja. Ubijena je mlada osoba, tu ispred naše zgrade. Užas jedan, katastrofa", rekao je Joško Štrbić, jedan od prvih koji su pokušali pomoći mladiću jutros ubijenom u Pločama.

Joško i nekolicina susjeda ispričali su za Dnevnik Nove TV kako su jutros, oko 7:40, začuli pucnje koji su okončali život njihova susjeda. "Pod stresom sam. Mlada osoba, 16-17 godina... Došli smo tamo pored njega, dijete je bilo mrtvo. Slučajno je naišla jedna policajka, ona je zvala policiju", ispričao je vidno potreseni Štrbić, dok je jedan od okupljenih svjedoka u jednom trenutku i zaplakao

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna smaknuo i brata Objavljeni detalji brutalnog ubojstva u Pločama, dječak nije bio slučajna žrtva? "Dijete nepomično leži, krv mu ispod glave..."

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna priveden na ispitivanje Srednjoškolac nožem i sjekirom ubio dvije profesorice: "Nikad prije nisam vidjela nešto slično"

Policija je zasad tek objavila da su pronašli dva tijela na dvije lokacije u Pločama te da je uhićen osumnjičenik za to dvostruko ubojstvo. Više detalja o tom zločinu trebali bi otkriti u 16 sati, za kad je zakazana konferencija za novinare. 

Više o dvostrukom ubojstvu u Pločama pročitajte OVDJE

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene