Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sudar traktora i automobila

Teška prometna nesreća kod Vrbovca: Poginuli otac i sin (11), majka i drugo dijete u kritičnom stanju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Teška prometna nesreća dogodila se u četvrtak u poslijepodnevnim satima kod Vrbovca.

U stravičnom sudaru traktora i dva automobila, do kojeg je došlo nešto prije 17 sati nadomak Vrbovca, smrtno su stradali otac i 11-godišnji sin, dok su supruga i drugo dijete u kritičnome stanju prebačeni u u KBC Zagreb.

Pročitajte i ovo Kaštel zavijen u crno - 5 Tragedija u Kaštel Sućurcu Da se nije zamijenio za smjenu, iz gorućeg bi auta spašavao vlastitu obitelj: "To je nešto iz noćne more vatrogasaca" Vinko Hrabar spasio dijete iz gorućeg automobila Spasili djete iz plamena Pronađen i drugi heroj, njegovo prezime sve govori: "Vidio sam žensku ruku okrenutu prema djetetu..."

Do nesreće je došlo, prenosi Jutarnji list, kada je vozač traktora pokušao preteći BMW koji se zaustavio kako bi propustio vozila s prednošću prolaska iz suprotnog smjera.

Prema izjavama očevidaca, traktor je nakon zanošenja završio na suprotnom kolničkom traku te je frontalno udario u automobil u kojem se nalazila četveročlana koprivnička obitelj.

Još jedna prometna nesreća sa smrtnom posljedicoma poslijepodne se dogodila u mjestu Tugonica, u Krapinsko-zagorskoj županiji.

U toj je nesreći na mjestu poginula jedna osoba, izvijestila je policija. (Hina/D.L.)

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene