Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nepropisno pretjecanje

Rijeka: Autom sletjeli u provaliju, jedna osoba poginula, tri ozlijeđene

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stravična prometna nesreća dogodila se u Rijeci noćas oko 3:40 sati. Vozilo je sletjelo u provaliju i potpuno je uništeno. Jedna osoba je poginula, a tri su ozlijeđene.

Na prilazu centru Rijeke, u ulici Franje Račkoga, putničko vozilo je sletjelo s ceste u provaliju, u kanjon Rječine, probivši pritom zaštitnu ogradu.

Pročitajte i ovo Nesreća u Njemačkoj Sve službe na terenu FOTO/VIDEO Objavljene snimke s mjesta strašne nesreće u Njemačkoj: Prevrnuo se Flixbusov autobus, najmanje je pet osoba poginulo Autobus u Rijeci - 4 Završen očevid Detalji nesreće u Rijeci: "Pješakinja je prelazila na crveno svjetlo"

Vozač je upravljao automobilom Opel Corsa riječkih registarskih oznaka državnom cestom iz smjera Orehovice prema centru Rijeke. Nakon tunela Banska vrata u desnom dugačkom zavoju nepropisno je pretjecao preko pune crte i neprilagođenom brzinom kretanja izgubio kontrolu nad vozilom, zanijelo ga je i udario je u metalni odbojnik. Nakon toga je sletio u 60-ak metara duboku provaliju.

Vozač je na mjestu smrtno stradao, dvije osobe iz automobila su teže ozlijeđene, a jedna lakše. Među ozlijeđenima je i jedna maloljetna osoba, potvrdili su nam iz PU primorsko-goranske.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene