Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preminula na mjestu događaja

Strava u Umagu: Priveden 30-godišnji Talijan osumnjičen za ubojstvo žene u apartmanu

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjim talijanskim državljaninom te je utvrđena sumnja da je počinio kazneno djelo ubojstva.

U Umagu u mjestu Babići, Zakinji u četvrtak ujutro pronađena je teško ozlijeđena žena, koja je po dolasku policijskih službenika preminula.

Osumnjičeni tridesetogodišnjak je u petak ujutro priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Policijski službenici Policijske postaje Umag s Ispostavom Buje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjim talijanskim državljaninom te su utvrdili sumnju da je počinio kazneno djelo ubojstva.

 Talijanskog državljanina se sumnjiči da je jučer iza ponoći u apartmanu u Zakinjima kod Umaga nakon verbalnog sukoba fizički napao 40-godišnju državljanku Ukrajine koja ima regulirani status u Italiji te joj nanio višestruke ozljede od kojih je na mjestu događaja preminula.

Policija je dobila dojavu u 04:55 sati od djelatnika hitne medicinske pomoći o teško ozlijeđenoj ženi u apartmanu, no kad su policaci došli, bilo je već kasno -  žena je uslijed ozljeda oko 05:45 sati preminula.

Policija je obavila očevid zbog sumnje u nasilnu smrt. Na teren je izašao županijski državni odvjetnik. 

Pročitajte i ovo Mjesto pucnjave u Hercegovini - 1 Zločin koji je šokirao bih Dnevnik Nove TV donosi detalje pucnjave u Hercegovini: "Nije ovo prvi put da ubojica hoda s puškom"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ZAVRŠENO KRIMINALISTIČKO ISTRAŽIVANJE Policija objavila detalje strašnog ubojstva u Selinama. Oštrim predmetom zatukao oca do smrti

U pitanju je par iz Italije, koji se, kako navode susjedi koji su htjeli ostati anonimni, danima svađao, navodi Eurostar Umag.

Dio medija pak navodi da je nesretna žena godinama na to mjesto dolazila sa suprugom, a ove godine s mlađim prijateljem.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene