Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Privedeni u Splitu

Policija na ulici zatekla Britance s drogom, ali pravo otkriće je uslijedilo tek kod pretresa njihovog apartmana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitska policija izvijestila je kako je završila istraživanje nad trojicom Britanaca i jednim Hrvatom nakon što su kod njih pronašli nezanemarive količine droge.

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga PU splitsko-dalmatinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad jednim hrvatskim i trojicom državljanina Velike Britanije, osumnjičenima za počinjenje kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Hrvatskog državljanina su u subotu navečer, 22:20 zatekli u ulici Hrvatske mornarice u Splitu, s ukupno 24,54 grama kokaina, te je priveden u službene prostorije, a po dovršenom kriminalističkom istraživanju protiv njega je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu.

Kod Britanca pronađen ecstasy, MDM i ketamin

Također sinoć, oko 23 sata, na području sportskog centra Park Mladeži, zatekli su dvojicu državljana Velike Britanije, u dobi od 28 i 29 godina. Kod 28-godišnjaka su pronašli 111 komada ecstasyja, kao i 3,42 grama MDMA, pakirane u 4 vrećice, a kod 29-godišnjaka 28,3 grama ketamina pakiranog u 31 pvc vrećicu.

U sklopu kriminalističkog istraživanja, temeljem naloga, obavljena je pretraga apartmana na području Splita, kojeg koriste osumnjičenici, a kojom prilikom je pronađeno još 144 komada ecstasyja, 37 grama ketamina pakiranog u 37 pvc vrećica i 1.6 grama marihuane.

Pročitajte i ovo Počeo Festival Ultra Europe 2019 (Ivo Cagalj/PIXSELL) VELIKI FESTIVAL Partijaneri (i droga) preplavili Split: Počela Ultra, iz policije objavili koliko je osoba prvog dana  uhićeno zbog narkotika

Danas su dovedeni pritvorskom nadzorniku, uz kaznenu prijavu podnesenu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela.

Pritvorskom nadzorniku je, uz kaznenu prijavu, jučer doveden i 24-godišnji državljanin Velike Britanije, kojeg su prethodne noći, 13. srpnja u 50 minuta iza ponoći, policijski službenici u ulici Hrvatske mornarice zatekli s 29 komada ecstasyja, te 8,4 grama MDMA, pakirane u 11 pvc vrećica.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene