Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ostavljena beba

ŠTO SE TOČNO DOGODILO? Cijeli dan se utvrđuju okolnosti događaja koji je šokirao Pulu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više informacija o navodnom napuštanju bebe u Puli znat će se nakon okončanja policijskih izvida.

Policija istražuje navodni slučaj napuštene bebe u Puli. Beba je navodno u jednom pulskom naselju pronađena promrznuta kraj kontejnera.

Pročitajte i ovo Ilustracija nedostatak liječnika ''Pa kako je to moguće?!'': Rekli mu da nema dežurnog liječnika na hitnoj, imamo odgovor bolnice Opća bolnica Pula Istraga u tijeku Novi detalji tragedije u Istri: Roditelji preminule djevojčice i dva dana ranije bili su u bolnici

''Na temelju informacija koje su se u utorak pojavile na društvenim mrežama, a koje su izazvale veliku uznemirenost građana, policijski službenici tijekom čitavog današnjeg dana provodili su izvide i utvrđivali okolnosti šokantnog događaja.

U policijskom upravi tvrde kako nisi zaprimili niti jednu dojavu o pronalasku bebe. Policijski službenici moći će puno više informacija reći po okončanju izvida budući da su oni tajni.

Razgovarali smo i s bolnicom. Tamo tvrde kako nisu primili niti jednu bebu takvog opisa. Međutim policija istražuje, a to su nam danas i potvrdili, da je navodno jedna prolaznica uočila bebu umotanu samo u deku pored kontejnera i kada je krenula prema njoj bebi se pridružila još jedna mlađa ženska osoba. Ona se kako se neslužbeno doznajemo pravila da dijete ne poznaje. Međutim uzela ga je i okupljenima rekla kako će dijete odnijeti u bolnicu i cijeli slučaj prijaviti policiji.

Puljanka koja danas nije htjela izlaziti pred kamere tvrdi kako je žena koja je uzela dijete zapravo majka tog djeteta, a kako je dijete samo omotanu u deku pored kontejnera ostavio njen partner navodno pod utjecajem alkohola i droge i sve to dok je majka izbivala iz kuće'', izvijestila je o slučaju reporterka Dnevnika Nove TV Petra Fabian Kapov.

 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene