Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatna sreća

FOTO Smrskao automobil i prošao gotovo neozlijeđen! "Slobodno može slaviti novi rođendan"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vatrogasci JVP-a Petrinja "pohvalili" su se na Facebooku intervencijama koje su im obilježile novogodišnju noć.

Petrinjski vatrogasci u novogodišnjoj su noći, osim nekoliko požara, imali posla u Maloj Gorici gdje je vozilo sletjelo s ceste. Auto je smrskan gotovo do neprepoznatljivosti. No vozač je, srećom, prošao samo s lakšim ozljedama.

Pročitajte i ovo Jednoglasno protiv centra za tražitelje azila (Foto: Dnevnik.hr) - 3 azil u maloj gorici Petrinjski branitelji odustali od najavljenog prosvjeda: Ministarstvo odustaje od gradnje centra za azilante Jednoglasno protiv centra za tražitelje azila (Foto: Dnevnik.hr) - 3 ''Ma to je sramota!'' Ministar nastoji promijeniti njihovu odluku: Petrinja jednoglasno protiv Centra za tražitelje azila

Kako doznajemo u PU sisačko-moslavačkoj muškarac (30) sa sisačkog područja na Staru godinu oko 17:30 sletio je s ceste, a potom napuhao 1,76 promila. 

"Ustanovljene su mu samo lakše tjelesne ozljede", rekao nam je Dario Kačmarčik, glasnogovornik sisačke policije. Dodaje da muškarac slobodno može jučerašnji datum označiti kao novi rođendan.

"Ovo mu svakako može poslužiti kao upozorenje", kaže Kačmarčik.

Upozorenje imaju i petrinjski vatrogasci. 

"Ovim putem apeliramo vozače da prilagode vožnju uvjetima na cesti. Zapamtite Brzina, umor, vožnja u alkoholiziranom stanju i nepažnja najčešći su uzroci prometnih nesreća, stoga se odgovornom vožnjom jedino može stići sigurno do cilja", navode. 

Na terenu su osim njih i policije, bili i hitna te DVD Mala Gorica. 
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene