Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tvrdio da je kuća minirana

Drama u Sinju: Muškarac se zatvorio u kuću i prijetio da će izazvati eksploziju, nekoliko sati kasnije mirno se predao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac se u Sinju zatvorio u kuću i prijetio eksplozijom, govoreći da je kuća minirana. Na kraju se mirno predao policiji.

U Sinju se oko 12 sati u kuću zatvorio muškarac te prijetio da će izazvati eksploziju.

''Danas nakon zaprimljene dojave o oštećenju vrata na kući u Sinju u Ulici Stjepana Radića, dolaskom policijskih službenika vezano za događaj, oko 12 sati muškarac se zatvorio u kuću, ne dopušta ulazak policijskih službenika i prijeti da će izazvati eksploziju'', javlja PU splitsko-dalmatinska.

Pročitajte i ovo Miroslav Šulc i Dino Goleš (Foto: Dnevnik.hr) Velika materijalna šteta Muškarac pod čijim su kombajnom eksplodirale bombe jedva izvukao živu glavu: "Moglo je biti kobno, to je jedna vrsta atentata na mene"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prizemlje stambene zgrade Eksplozija laboratorija u Splitu: Materijalna šteta velika, nema ozlijeđenih

Muškarac je u kući bio sam i nakon nekoliko sati pregovora, nešto prije 16 sati predao se policiji, otvorio je vrata i odvezen je u policijsku postaju.

Policija je identificirala muškarca, radi se 72-godišnjaku koji inače živi u toj kući, te je tvrdio da je kuća minirana.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene