Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PRONAĐEN UBOJICA

Policija objavila detalje: Riješen slučaj teškog ubojstva starice (78) u Novakovcu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je razriješila ubojstvo koje je sredinom veljače potreslo Međimurje.

Za ubojstvo je osumnjičen 28-godišnjak s područja Podturna koji je od ranije poznat policiji po počinjenju više kaznenih djela.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Postavljena prometna signalizacija U samo dva dana čak pet naleta na divljač u jednoj županiji: Policija izdala vozačima važno upozorenje Slika nije dostupna U pritvoru je Prevara u Međimurju: Posudio gotovo 4 milijuna kuna pa ih potrošio na klađenje

"28-godišnjak je osumnjičen da je počinio djelo teškog ubojstva. Sumnja se da je u razdoblju od 10. do 17. veljače provalio u kuću nesretne starice, snažno je udario i ostavio da leži na podu te ukrao neutvrđeni iznos novca", rečeno je na konferenciji za novinare PU međimurske.

Radi se o jednom od najtežih kaznenih djela ove godine na području Međimurja, a na konferenciji za novinare kazali su kako je provedeno niz dokaznih radnji te niz obavijesnih razgovora kako bi razriješili ovo ubojstvo. Napomenuli su kako je uhićeni višestruki počinitelj kaznenih djela, i to imovinskog karaktera.

Uz kaznenu prijavu muškarac je predan pritvorskom nadzorniku. 

Podsjetimo, tijelo je u obiteljskoj kući našla susjeda. Kuća je bila u neredu, a ubijena žena živjela je sama. Susjedima su nesretnu ženu opisali kao mirnu osobu koja nije bila sklona sukobima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene