Obavijesti Video Pretražite Navigacija
napadač uhićen

Pucnjava u kući u Dubrovniku: Sin (37) pucao u roditelje i teško ih ozlijedio, majka je životno ugrožena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
37-godišnjak je u kući pucao u 68-godišnjaka i 67-godišnjakinju, oni su zadobili teške tjelesne ozljede te se trenutačno nalaze na liječenju u dubrovačkoj bolnici.

U obiteljskoj kući u Dubrovniku 37-godišnjak je sinoć u 23:05 iz vatrenog oružja pucao u 68-godišnjaka i 67-godišnjakinju koji su zadobili teške tjelesne ozljede te se trenutačno nalaze na liječenju u dubrovačkoj bolnici, javila je policija. Kako neslužbeno doznajemo, sin je pucao u roditelje.

Pročitajte i ovo Ilustracija blizu kampusa Trojica palestinskih studenata ozlijeđena u pucnjavi: "Jedan je upucan u leđa, drugi u prsa, a treći ima manje ozljede" Pucnjava na Baščaršiji U bolnici je FOTO Pucnjava u centru Sarajeva, ranjeni objavio video na Instagramu: "Ovo mi je žena naštimala"

Ravnatelj dubrovačke bolnice Marijo Bekić za DNEVNIK.hr potvrdio je kako se obje žrtve nalaze na odjelu intenzivnog liječenja. Žena ima ozljede glave i životno je ugrožena, dok je muškarac stabilno s teškim ozljedama vratne i prsne kralježnice.

Ubrzo nakon pucnjave muškarac je uhićen i trenutačno se nalazi u prostorijama policije na kriminalističkoj obradi.

U potrazi za napadačem policija je, osim po cijelom Gružu, postavila i punktove na Dupcu, Nuncijati i u Komolcu te zaustavljala i pretraživala svako vozilo, piše DuList.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene