Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga u tijeku

Policija otkrila nove detalje stravičnog zločina na šibenskom području u kojemu su ubijena tri muškarca i žena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šibenska policija otkrila je detalje krvoprolića koje se u subotu dogodilo u Vodicama i Šibeniku.

Strašno krvoproliće na šibenskom području šokiralo je Hrvatsku. Policija još uvijek provodi kriminalističko istraživanje kako bi se otkrio motiv i ostali detalji ubojstva četiri osobe.

Policijska uprava šibensko-kninska zaprimila je u subotu u 12:56 sati dojavu da je u Vodicama u vozilu pored ceste pronađen mrtav muškarac. Očevidom je utvrđeno da se radi o 47-godišnjaku koji je pronađen u automobilu s više prostrijelnih rana na tijelu.

U 13:23 sati policija je od Hitne medicinske pomoći zaprimila dojavu o pronalasku tri mrtve osobe, dva muškarca i žene, u jednom objektu na Južnoj magistrali. Očevidom je utvrđeno da se radi o 42-godišnjaku, 62-godišnjaku i 61-godišnjakinji. Utvrđeno je da su umrli nasilnom smrću i da na tijelu imaju prostrijelne rane.

Raspisana potraga za počiniteljem

Raspisana je potraga za počiniteljem i obaviještena javnost da se traži vozilo Škoda Karoq sive boje, registarskih oznaka ŠI-959-HF. Cijeli operativni sastav šibenske policije zajedno sa Policijskim upravama zadarskom i splitsko-dalmatinskom uspostavio kontrolne punktove na ulazima i izlazima radi detekcije i pronalaska počinitelja.

Tijekom očevida na oba mjesta pronalaska tijela, kojima je rukovodio zamjenik Županijskog državnog odvjetnika iz Šibenika, u 18:22 sati policija je dobila dojavu da je na području Vodica pronađeno osobno vozilo za kojim je raspisana potraga kao i tijelo osobe osumnjičene za počinjenje kaznenih djela, 57-godišnjaka.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna JE LI TO BILO OKIDAČ Što se događalo na zadarskom sudu tri dana prije krvavog pohoda šibenskog ubojice? "Smatrao je da je ponuda preniska"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna nezapamćen zločin Tko su žrtve krvoprolića na šibenskom području? Ubojica ih pozvao na sastanak pa ih likvidirao

"Tijela svih osoba je prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice u Šibeniku radi obavljanja obdukcije i utvrđivanja uzroka smrti, a korištena vozila su prebačena u krug Policijske uprave gdje će se tijekom dana obavljati radnje očevida.

Također, tijekom dana policijski službenici će obaviti niz dodatnih mjera i radnji kako bi povezali sve događaje koji su prethodili počinjenju kaznenih djela, a nakon čega će se utvrditi što je bio motiv počinitelja", priopćeno je iz PU šibensko-kninske.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene