Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

Pritvoren uz kaznenu prijavu

Pao diler u Istri: Policija ga uhvatila u šumi s pola kilograma kokaina, u domu mu našli pištolj, streljivo i novac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više od pola kilograma kokaina pronašla je istarska policija kod 52-godišnjaka, koji je uhićen i kazneno prijavljen zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Iz policije u četvrtak navode kako su pritvorili 52-godišnjeg hrvatskog državljanina s prebivalištem u Sloveniji nakon što su policajci jučer, temeljem prethodnih saznanja, na šumskom području nedaleko naselja Plovanija kod Buja pretražili 52-godišnjaka i kod njega pronašli vrećicu s 500 grama bijelog praha, za koji je testiranjem utvrđeno kako je riječ o kokainu.

Pročitajte i ovo Snimke Dragane Miletić koje je objavio Nacionale Afera kokain trese Kosovo VIDEO Skandal u susjedstvu! Potpredsjednica općine snimljena kako se drogira: "Tjerali su me i prijetili mi" Zapljena u Rovinju - 1 Proizvodio i preprodavao Najveća zaplijena droge u Istri ove godine: Policija kod 51-godišnjeg muškarca pronašla više od 10 kilograma raznih supstanci

Pretragom njegova doma pronađena su još 23 grama kokaina, pištolj s dva spremnika, 27 komada streljiva, novac i drugi predmeti za koje se pretpostavlja da potječu od dilanja droge. Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja ujutro odveden u pritvorsku jedinicu PU istarske. (Hina) 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene