Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nesreća na autocesti

Krš i lom u tunelu na A6: Izgorio automobil pa se sudarili kamioni, ozlijeđena jedna osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog nesreće je bila zatvorena dionica autoceste A6 između čvorova Vrbovsko i Bosiljevo 2 u smjeru Zagreba. Trenutačno se vozi jednim trakom uz ograničenje brzine, a kolona u pokretu duga je oko tri kilometra.

Zbog prometne nesreće tunelu Veliki Gložac od 16.20 do 18 sati za sav promet bila je zatvorena autocesta A6 Rijeka-Zagreb.

Pročitajte i ovo Dvojica muškaraca poginula u slijetanju quadom u rijeku Bednju - 1 Nesretni slučaj Dvojica muškaraca poginula kod Varaždina: Sletjeli su s quada u rijeku Stjepan i Katarina Đerek Velika tragedija Albanska vozačica koja je skrivila nesreću u kojoj su poginuli brat i sestra puštena iz bolnice pa odmah uhićena

HAK javio da je zatvorena dionica između čvorova Vrbovsko i Bosiljevo 2 u smjeru Zagreba te je promet preusmjeren na staru cestu D3.

Malo iza 18 sati promet je pušten jednim trakom, a kolona vozila u pokretu u smjeru Zagreba proteže se na oko 3 kilometra. 

Iz PU primorsko-goranske kazali su nam da su u nesreći sudjelovala dva teretna vozila te da je jedna osoba ozlijeđena. Policijski očevid je u tijeku.

Pred tunelom se stvorila kolona vozila, a kako doznajemo, u suprotnom smjeru vučna služba odvezla je gotovo potpuno izgoren automobil. Policija nam je potvrdila da je u tunelu gorio osobni automobil. Požar je ugašen, a ozlijeđenih nije bilo. 

„Već se stvorila poduža kolona, i nemamo kamo jer nema izlaza s autoceste. Prvo su projurili vatrogasci, a onda i manje vatrogasno vozilo i Hitna pomoć pod rotirkama. Stojimo već sigurno pola sata“, kazala  nam vozačica iz kolone.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene