Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ozlijeđeni prevezeni u bolnicu

Crna nedjelja: Kod Požege poginuo mladić, dvoje ozlijeđenih, 24-godišnjak stradao i troje ljudi ozlijeđeno kod Rovinja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći kod Rovinja u nedjelju je smrtno stradao 24-godišnji mladić, a tri su osobe ozlijeđene. Dvoje je ozljieđenih i u prometnoj nesreći koja se dogodila kod Požege. U toj je nesreći poginuo 19-godišnjak.

 

Pročitajte i ovo Dvojica muškaraca poginula u slijetanju quadom u rijeku Bednju - 1 Nesretni slučaj Dvojica muškaraca poginula kod Varaždina: Sletjeli su s quada u rijeku Stjepan i Katarina Đerek Velika tragedija Albanska vozačica koja je skrivila nesreću u kojoj su poginuli brat i sestra puštena iz bolnice pa odmah uhićena

U sudaru tri vozila u nedjelju poslijepodne u naselju Turnina kod Rovinja poginuo je 24-godišnji mladić, a tri su osobe ozlijeđene, izvijestila je istarska policija.

 

Nesreća se dogodila u 16:40 sati na cesti Rovinj-Rovinjsko selo kada je 24-godišnji Rovinjanin osobnim automobilom počeo pretjecati automobil koji je vozio 72-godišnjak iz Rovinja. Prešavši u lijevu traku, mladić se frontalno sudario s automobilom kojim je iz suprotnog smjera upravljao 67-godišnjak iz Rovinjskog sela. Od siline frontalnog sudara, automobil u kojem se nalazio 24-godišnjak odbio do vozila 72-godišnjaka, koji se prevrnuo na krov.

U nesreći su ozlijeđena druga dvojica vozača i 66-godišnja suvozačica, a prevezeni su u pulsku Opću bolnicu, navela je policija. Mladić je na mjestu poginuo.

Očevid su obavili policijski službenici i predstavnik Županijskog državnog odvjetnika. Cesta Rovinj-Rovinjsko selo bila je zatvorena do 20:15 sati, a promet se odvijao obilazno na cesti Rovinj-Bale-Sošići.

 

Teška nesreća kod Požege

Jedna je osoba poginula i u sudaru dva autombila nešto prije 18 sati između Velike i Češljakovaca. U toj su nesreći dvije osobe ozlijeđene, a liječnička im je pomoć pružena u Općoj županijskoj bolnici Požega. Težina njihovih ozljeda zasad nije poznata. U nesreći je poginuo 19-godišnji mladić, piše 034portal.

Policija na mjestu nesreće obavlja očevid nakon kojeg će biti poznati detalji nesreće. (V.P./Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene