Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Apel vatrogasaca

FOTO U Zadru poginuo biciklist, stravične slike iz Ludbrega: "Mislite na svoju budućnost, svoje suvozače, druge sudionike u prometu"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stravični prizori nakon prometne nesreće jutros u Ludbregu: Uništeni automobil i stablo koje se od siline udarca srušilo.

Fotografije sa intervencije jutros oko 5 sati objavili su iz DVD-a Ludbreg. Na teren je s dva vozila izašlo devet vatrogasaca.

Pročitajte i ovo Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja Prometna nesreća na Bundeku Prometna nesreća Sudarila se dva automobila u Zagrebu: Jedna osoba ozlijeđena

"Na mjestu događaja u Frankopanskoj ulici zatičemo osobno vozilo koje je zbog neprilagođene brzine i skliskog kolnika udario u obližnje drvo koje je od siline udarca srušeno. Unatoč izrazito ozbiljnom i teškom prizoru, ozljeđene osobe do našeg dolaska bile su izvan vozila te su zbrinjavane od strane HMP Ludbreg", naveli su na Facebooku iz DVD-a. 

U automobilu su, kako doznajemo u PU varaždinskoj, bila dva mladića. Vozač 19, a putnik 18 godina.

Vatrogasci su objavili i poruku za vozače, pogotovo mlade.

"Ovim putem apeliramo na mlade vozače, da ne preispituju granice mogućnosti automobila kao ni one vlastite. Niz okolnosti kao što su uvjeti na cestama, brzina, alkohol, samopouzdanje koje nije građeno na dugogodišnjem iskustvu u prometu, čak i kad je prisutno, svakako su loša kombinacija koja dovodi do težih posljedica. Mislite na svoju budućnost, svoje suvozače, druge sudionike u prometu i ljude kojima je stalo do Vas!", zaključili su. 

Kobne posljedice prmetne nesreće jučer poslijepodne u Zadru. Poginuo je biciklist.

"Prema rezultatima očevida prometna nesreća se dogodila kada je 26-godišnji vozač upravljajući osobnim vozilom zadarskih registarskih oznaka prilikom mimoilaženja s biciklistom, koji se kretao iz suprotnog smjera, prednjim dijelom vozila udario u bicikl, nakon čega biciklist zajedno s biciklom pada na kolnik.

Na mjestu nesreće je 80-godišnjem biciklistu pružena liječnička pomoć te je kolima hitne medicinske pomoći prevezen u OB Zadar, gdje je tijekom noći preminuo", objavili su u PU zadarskoj.

U tijeku je kriminalističko istraživanje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene