Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vozač životno ugrožen

Stravična prometna nesreća u Lici: Nepropisno pretjecao pa udario u automobil ispred sebe, poginula maloljetnica (17)

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Gospiću je u nedjelju u teškoj prometnoj nesreći poginula suvozačica, 17-godišnjakinja iz Otočca. 26-godišnji vozač automobila vrlo teško je ozlijeđen kad je nakon nepropisnog pretjecanja vozilom udario u drugi automobil pa u hidrant i strujni ormar.

U noći na nedjelju u 00:40 sati u Gospiću je došlo do prometne nesreće. 26-godišnjak s područja Otočca vozio je automobil gospićke registracijske oznake iz centra Gospića u smjeru Ličkog Osika.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Petrinji Izgubio kontrolu Intervenirali i vatrogasci: Sletio u kanal, teško je ozlijeđen Kaštel zavijen u crno - 5 Tragedija u Kaštel Sućurcu Da se nije zamijenio za smjenu, iz gorućeg bi auta spašavao vlastitu obitelj: "To je nešto iz noćne more vatrogasaca"

Nepropisno je pretjecao i udario u automobil gospićke registracijske oznake kojim je u istom smjeru upravljao 21-godišnjak iz Gospića, a koji se nalazio u traci za skretanje ulijevo i započeo skretati ulijevo.

Od siline udarca automobil kojim je upravljao 26-godišnjak s područja Otočca se odbio i udario u hidrant i strujni električni ormar.

Od zadobivenih ozljeda na mjestu nesreće je preminula maloljetnica iz Otočca, putnica u automobilu kojim je upravljao 26-godišnjak.

Vozač je najprije bio zbrinut u Općoj bolnici u Gospiću, a kako je Hini rekla ravnateljica bolnice Sandra Čubelić "pacijent je bio životno ugrožen, te je premješten u Opću bolnicu Zadar".

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene