Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Smrt na cesti

Objavljeni detalji teške nesreće na Istarskom ipsilonu: Vozač nije bio vezan, ispao je iz automobila i na mjestu poginuo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Istarskom ipsilonu došlo je do prometne nesreće u kojoj je poginuo vozač automobila, javlja policija.

Istarska policija je dojavu o teškoj prometnoj nesreći dobila u nedjelju u 13:05.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Automobil sletio kod Požege: Jedna osoba prevezena u bolnicu Prometna nesreća na Bundeku Prometna nesreća Sudarila se dva automobila u Zagrebu: Jedna osoba ozlijeđena

Nesreća se dogodila kada je vozač, koji nije bio vezan sigurnosnim pojasom, upravljao automobilom, pulskih registracija, iz smjera Poreča prema Puli.

"Nedaleko odmorišta Bale, vozač je u jednom trenutku iz neutvrđenih razloga sletio van kolnika gdje se automobil prevrnuo i udario u metalnu ogradu. Od siline udara vozač je ispao iz automobila te je zbog zadobivenih teških ozljeda preminuo na mjestu događaja", javlja istarska policija. 

U priopćenju u nedjelju navečer navode kako još utvrđuju identitet vozača, no Glas Istre javlja kako je poginuo muškarac (58) iz Poreča.

Po nalogu nadležnog državnog odvjetnika tijelo preminulog bit će prevezeno na Odjel patologije pulske bolnice radi obavljanja obdukcije.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene