Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obavljen očevid

Sudar dvaju kamiona na autocesti kod Novske: Jedan od vozača napuhao 0,7 promila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na autocesti A3 u srijedu u ranim jutarnjim satima dogodila se prometna nesreća u kojoj je lakše ozlijeđena jedna osoba. Dva su se kamiona sudarila zbog nepridržavanja razmaka, a vozač je uz to napuhao i 0,7 promila.

Prometna nesreća dogodila se na 134. kilometru autoceste A3, između čvora Novska i čvora Okučani u smjeru Zagreba, u 2:20 u srijedu. Sudarila su se dva kamiona, srpskih i slovenskih registarskih oznaka.

 

Nesreću je izazvao 52-godišnji državljanin Srbije koji je pod utjecajem alkohola od 0,7 promila vozio kamion srpskih nacionalnih oznaka u smjeru Zagreba.

On je uslijed nedržanja razmaka prednjim djelom kamiona udario u stražnji dio priključnog vozila slovenskih nacionalnih oznaka koje je bilo pridodano kamionu s kojim je u istom smjeru upravljao 65-godišnji bosanskohercegovački državljanin.

Od siline udara kamion srbijanskih nacionalnih oznaka je prednjim dijelom udario u središnju metalnu odbojnu ogradu.

 

"U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđen vozač iz Srbije. Njemu će biti uručen obavezni prekršajni nalog", kazao je za DNEVNIK.hr glasnogovornik Policijske uprave Sisačko-moslavačke Dario Kačmarčik.

Na teren izašli i vatrogasci

JVP Nova Gradiška izvijestio je o intervenciji koju su imali, povezanoj s tom nesrećom.

"Tehnička intervencija u cestovnom prometu na autocesti A3. Ispiranje nečistoća i razlivenog ulja. Na intervenciju je izašla Javna vatrogasna postrojba Novska s dva vozila i četiri vatrogasca i JVP-om Nova Gradiška s jednim vozilom i tri vatrogasca", napisali su na Facebooku.

Tehnička intervencija u cestovnom prometu na autocesti A3. Isprianje nečistoća i razlivenog ulja. Na intervenciji JVP Novska 2 vozila i 4 vatrogasca i JVP Nova Gradiška 1 vozilo i 3 vatrogasca. 🚒🚒✅✅

Objavljuje Javna vatrogasna postrojba Nova GradiškaUtorak, 19. siječnja 2021.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Obavljen očevid Policija objavila detalje nesreće na autocesti A1: Autobus prešao na zaustavnu traku i prevrnuo se na bok

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna zatvorena cesta D-106 Muškarac poginuo u sudaru auta i motocikla kod Paga

HAK je ranije upozorio na prometnu nesreću zbog koje se vozilo samo zaustavnim trakom, dok se u smjeru Lipovca vozilo voznim i zaustavnim trakom uz ograničenje brzine. Promet je u međuvremenu normaliziran.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene