Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prometna nesreća u Dalmaciji

Kaotične scene na autocesti kod Šibenika: Šleper probio ogradu i prevrnuo se, teret se rasuo po cesti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na autocesti A1 došlo je do prometne nesreće, javlja policija.

Oko 7:40 na 339 kilometru autoceste došlo je do prometne nesreće.

Pročitajte i ovo Nesreća kod Kanfanara - 2 kod Kanfanara FOTO Stravičan sudar u Istri: BMW se doslovno prepolovio, troje ozlijeđenih prevezeno u bolnicu Ilustracija Vozač poginuo 37-godišnjak poginuo na magistrali: Prevelikom brzinom ušao u zavoj i zabio se u betonski zid

Šleper je probio središnju ogradu na autocesti između čvorova Vrpolje i Prgomet u smjeru Dubrovnika, javio je Operativno-komunikacijski centar PU šibensko-kninske.

Na cesti je prevrnut šleper, a oko njega rasut teret koji je prevozio. "Radi se o šleperu imotskih registarskih oznaka", kazala je glasnogovornica policije Marica Kosor.

U kamionu su bili vozač i putnik, obojica su zatražila liječničku pomoć. Trenutačno nije poznata težina njihovih ozljeda. 

Promet se tom dionicom autoceste odvija jednom prometnom trakom uz ograničenje brzine od 40 km/h.

Više detalja bit će poznato nakon policijskog očevida.

Aktualno Žrtvom može postati svatko – ovim smo zlokobnim ucjenjivačima u Hrvatskoj u samo jednoj godini uplatili više od 80 tisuća eura! Vrijeđanje na internetu: Način života usprkos zakonskim odredbama Vrijeđanje na internetu: Način života usprkos zakonskim odredbama Voditelj centra za edukaciju i prevenciju nasilja Dalibor Vlako (Foto: Denevnik.hr) Voditelj centra za edukaciju i prevenciju nasilja Dalibor Vlako (Foto: Denevnik.hr) Foto: Denevnik.hr +0 Istraživanje o zdravstvenom ponašanju učenika (Foto: Dnevnik.hr) Hrvatska Žrtvom može postati svatko – ovim smo zlokobnim ucjenjivačima u Hrvatskoj u samo jednoj godini uplatili više od 80 tisuća eura! 1/3 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene