Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

DOBIO MJESEC DANA PRITVORA

Osumnjičeni za ubojstvo turista u Puli: "Nisam nikome ništa napravio, smještaju mi"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U četvrtak je priveden osumnjičeni za ubojstvo njemačkog turista kod Pule.

Osumnjičeni za krvavo ubojstvo njemačkog turista kod Pule kod privođenja nije skrivao lice od fotografa. Priveden je s lisicama na rukama i odjeven u bijeli kombinezon. Na ulasku na sud je komentirao: "Nisam nikome ništa napravio, smještaju mi za ubojstvo".

Pročitajte i ovo Privođenje: Ivica Pavlačić - Para Nepravomoćna presuda Dobio 19 godina zbog ubojstva na Lemić Brdu: "Bili ste ljuti na njihove braniteljske mirovine? Možda vam se i od alkohola o pomutio um" Bruna Papić u Sinju - 4 Sinjani nezadovoljni Ivan Bulj vraća se u Sinj? Građani ogorčeni: "To ne bi bilo pametno"

Sud mu je odredio mjesec dana pritvora.

Policija mu izuzela odjeću

Zatražili smo objašnjenje o čemu se radi u Policijskoj upravi istarskoj. "Policija je izuzela odjeću s osumnjičenog odmah po uhićenju. Izuzeta je odjeća i sa žrtve", kazala je za DNEVNIK.hr službenica za odnose s javnošću Suzana Sokač.

Naime, pulska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 32-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo ubojstvo.

Podsjetimo, u utorak oko 21:15, skupina njemačkih državljana susrela je u ugostiteljskom objektu na Puntiželi nepoznatog muškarca, kojem je 23-godišnji njemački državljanin dao kompliment. Muškarac je to shvatio kao uvredu i verbalno je napao njemačke turiste. Nakon što su turisti napustili ugostiteljski objekt, pješice su se uputili prema Fažanskoj cesti.

Budući da ih je nepoznati muškarac pratio, oko 22:40 zaustavili su se na Fažanskoj cesti i obratili mu se. Muškarac je izvadio nož i počeo njime mahati, pri čemu je 23-godišnjeg njemačkog državljanina ubo u prsa.

Ozlijeđeni mladić je nakon toga pobjegao s prijateljima na terasu jednog ugostiteljskog objekta u Ulici Mala Vala, gdje mu je pružena pomoć. Zbog zadobivenih ozljeda, prevezen je u pulsku bolnicu, gdje je nekoliko sati kasnije, u 1:45 preminuo.

Policajci su pronašli počinitelja, 32-godišnjeg hrvatskog državljanina, u srijedu oko 00.20 sati na plaži na Puntiželi, uhitili ga i priveli u policijsku postaju. Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, u četvrtak nakon ponoći, pritvoren.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene