Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Javite im

Prepoznajete li ženu s fotografija? Zagrebačka policija traži ju zbog utaje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
19. prosinca oko 14:05 u Zagrebu na Slavonskoj aveniji nepoznati počinitelj počinio je utaju. Zagrebačka policija tim povodom traži ženu s fotografija. Pretpostavljaju da ima informacije o tom kaznenom djelu.

19. prosinca 2020. godine oko 14:05 u Zagrebu na Slavonskoj aveniji nepoznati je počinitelj počinio kazneno djelo utaje. Policija za ženu s fotografija pretpostavlja da ima informacija o tom događaju.

Nepoznata žena ima između 55 i 60 godina, plave je kose. Tada je bila odjevena u jaknu s krznom oko vrata, crne hlače i čizme do koljena te je nosila dioptrijske naočale.

Policija moli građane da ako imaju korisne informacije o ženi s fotografija, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili se jave na broj 192. Informacije građani mogu dostaviti i na e-mail zagrebacka@policija.hr.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sve preuzela policija U Glinskim Poljanama našla arsenal oružja: Na tavanu bila i zolja i više kilograma TNT-a

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kazneno prijavljen Gdje mu je pamet? Zaražen koronavirusom došao na šalter podignuti osobnu iskaznicu u porečku policiju

Informacije se mogu dostaviti i anonimno.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene