Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POTREBNA POMOĆ GRAĐANA

Prepoznajete li osobe s fotografija? Policija ih traži zbog sumnje u krađe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ako imate korisne informacije o osobama s fotografija, o tome obavijestite najbližu policijsku postaju ili se javite na broj 192 ili na e-mail karlovacka@policija.hr.

Policija zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe na odmorištu autoceste Dobra u lipnju ove godine traga za nepoznatom muškom osobom, a zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe u trgovini u Karlovcu u prosincu 2019. godine za dvije nepoznate ženske osobe.

Pročitajte i ovo Granica završio u zatvoru Turčin dobio kaznu od 36 tisuća eura: Probio rampu na granici s kombijem punim migranata Ilustracija Neujednačena primjena Policija oduzela 1148 vozila: U nekim dijelovima Hrvatske ćete proći gore, evo o čemu to ovisi

Na fotografijama su osobe za koje se pretpostavlja da raspolažu saznanjima o navedenim kaznenim djelima, priopćila je PU karlovačka. 

Policija poziva građane da, ako imaju korisne informacije o osobama s fotografija, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili se jave na broj 192. Također građani informacije mogu dostaviti i na e-mail karlovacka@policija.hr.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene