Obavijesti Video Pretražite Navigacija
hitno prebačen u bolnicu

Operiran pravosudni policajac koji se slučajno propucao na Županijskom sudu u Rijeci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policajac koji se danas oko 13 sati slučajno propucao pištoljem prevezen je u bolnicu i u životnoj je opasnosti.

Pravosudni policajac danas oko 13 sati slučajno se propucao vatrenim oružjem na porti Županijskog suda u Rijeci. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Slijedi obdukcija Muškarac pao iz čamca i poginuo, policija istražuje uzrok smrti Podizanje brane u Hrvatskoj Kostajnici Vodostaj u stalnome rastu VIDEO Pripreme za obranu od poplave u Hrvatskoj Kostajnici: "Napokon i mi imamo branu"

Kako nam je potvrđeno sa suda, pravosudni policajac prebačen u je riječku bolnicu. Primljen je bez svijesti s ozljedama glave.

U riječkom KBC-u za DNEVNIK.hr su rekli da je pravosudni policajac bio u životnoj opasnosti kad je zaprimljen te je stabilno nakon operacije koja je trajala četiri sata.

"Trenutno je bolesnik još uvijek na operaciji, zadobio je prostrijelnu ranu mozga. Za sada je stabilnog stanja i činimo sve da se oporavi", kazao je Kazimir Juričić, s Klinike za anesteziju i intenzivno liječenje. 

Kako neslužbeno doznajemo do samoozlijeđivanja je došlo prilikom primopredaje smjene kad se predaje oružje koje pravosudni policajci dijele među sobom. Ti pištolji čuvaju se u sefovima i trebali bi se provjeravati te prilikom primopredaje u njima ne bi trebalo biti metaka. 

Ozlijeđenog pravosudnog policajca večeras je posjetio i ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković.

"U ovom trenutku mi je teško govoriti uopće o stvarima što bi bilo kad bi bilo.U ovom trenutku mi je najvažnije da se sačuva život čovjeka, važan je čovjek, poslije ćemo razgovarati o detaljima", kazao je Bošnjaković.

 

Očevid je u tijeku. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene