Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Javite im

Poznajete muškarca s fotografija? Riječka policija traži ga zbog krađe naočala u Tower centru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Riječka policija traži muškarca s fotografija, ukrao je dvoje naočale u vrijednosti od nekoliko tisuća kuna u Tower centru.

U tijeku je kriminalističko istraživanje zbog krađe u Rijeci od 26. prosinca 2019. godine, u trgovini optike u Tower centru na Pećinama.

Nepoznati muškarac je ukrao dvoje sunčane naočale u vrijednosti od nekoliko tisuća kuna. Riječ je o osobi između 40 i 45 godina, visine oko 185 cm, crne kose i jače građe. Bio je odjeven u jaknu tamnoplave boje, tamnoplave traperice i smeđe cipele.

Iz policije mole građane koji raspolažu s informacijama o osobi s fotografija da se jave u II. policijsku postaju Rijeka na telefon 051/439-627, 051/439-639 ili nazovu na broj 192.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Provaljivao u ugostiteljske objekte Prepoznajete li muškarca na fotografiji? Policija ga traži zbog dvije krađe iz siječnja i veljače

Pročitajte i ovo Krađa, ilustracija Ne pomaže ni videonadzor Loša strana nošenja maski: Trgovci upozoravaju na krađe, a policija ne reagira jer – ne mora

Također, građani informacije mogu dostaviti osobno dolaskom u najbližu policijsku postaju ili na e-mail primorsko-goranska@policija.hr. Sve korisne informacije mogu se dojaviti i anonimno.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene